Hjem
icon

Sjekklister og skjemaer for NS-kontrakter

Fuglefoto av en entreprenør som står med en laptop ute.

Her kan du få skjemaer og sjekklister. Du kan få skjemaer for avvik/endringer, skjema for konsekvens og skjema for meddelelse om at et varsel eller en innsigelse er innkommet for seint.

Dette får du vite om sjekklister og skjemaer for NS-kontrakter:

Om skjemaene

Skjemaene er utarbeidet for Norsk Standard sine kontrakter NS 8405, NS 8406 og NS 8407. Skjemaene kan brukes direkte på de korresponderende underentreprisekontraktene NS8415, NS 8416 og NS 8417. Det er lagt ut sjekklister for den enkelte kontrakt for å holde kontroll på at prosedyrer for det enkelte prosjekt ikke vil bli uteglemt.

Vilkår for nedlasting

Jeg aksepterer at det bare tillates å benytte det nedlastede materiale til bruk i virksomheten eller nær tilknyttet virksomhet til nedlasteren. Det nedlastede materiale skal ikke kunne omsettes, kopieres videre til andre virksomheter eller bearbeides uten samtykke.

Det er heller ikke anledning til å benytte materiale til innarbeidelse i eget KS-system eller tilsvarende uten samtykke. Spesialversjoner kan utarbeides etter avtale. De som laster ned materialet vil også motta nyhetsbrev og oppdatert informasjon etter hvert som materialet oppdateres og utarbeides i nye versjoner. Det tas ikke ansvar for feil eller mangler eller misforståelser som kan oppstå ved bruk av materialet.

Last ned skjemaene

For å laste ned sjekklister og skjemaer, fyll ut skjemaet under. Du vil deretter få tilgang til nedlasting.