Hjem
Eiendomsrett

Eiendoms­rett

De fleste av oss eier, leier eller har en rettighet i fast eiendom. Det vil være juridiske forhold knyttet til dette. Over alt finnes det lover, regler og rettigheter. Heldigvis. For det betyr at alt kan løses. Altfor mange krangler havner i rettssystemet, noe som ofte er unødvendig og dyrt.

Hva kan vi hjelpe deg med?

For hvordan deler man egentlig opp en eiendom i fire like store deler? Svaret finnes i lovverket, og her i Codex Advokat har vi mye erfaring med hvilke eierformer som fungerer best.

Kanskje plages du av naboens støy, eller flere meter høye hekker? Vi er eksperter på lovtekstene som begrenser det som kan gjøres på en eiendom. Ikke minst kjenner våre advokater frustrasjonen og hva som må gjøres når kjøp eller salg av bolig viser seg å bli et mareritt.

Codex Advokat håndterer de fleste juridiske problemstillinger knyttet til eiendom. I tillegg til ren juridisk rådgivning, bistår vi i forhandlinger og utfører prosessoppdrag.

Hva er målet vårt?

Vårt mål er å senke terskelen for å kontakte advokat. Vi gir våre klienter minst én bekymring mindre. I tillegg til advokater og fullmektiger har eiendomsavdelingen i Codex også en eiendomsmegler.

Har du spørsmål knyttet til eiendomsrett? Snakk med oss.

Har du spørsmål om eiendomsrett?

Snakk med oss