Hjem
icon

Kontraktsjekken [Selskapsrett]

Mann sitter på bussen med hodetelefoner og sjekker noe på telefonen.

Orden og forutsigbarhet. Det er stikkord for Codex Advokat, som tilbyr Kontraktsjekken. Hva innebærer denne tjenesten? Du får en grundig juridisk gjennomgang og analyse av dine kontrakter og avtaler.

Hvorfor burde du sjekke kontrakten din?

Kontrakter og avtaler styrer juridiske relasjoner, og er et nødvendig og viktig verktøy. Gode kontrakter og avtaler fordeler ansvar og risiko, og ivaretar og fremmer partenes interesser. Det gir grunnlag for merverdier og nyskaping. Ikke minst reduserer det risiko for tvister.

Likevel kan kontrakter og avtaler bli en del av bedriftslederens bekymringer, fordi det kan være tungt materiale å forstå for en ikke-juridisk person. Det kan være vanskelig å holde oversikten.

For deg som bedriftsleder kan alle kontraktene og avtaletekstene du må forholde deg til fremstå som kompliserte. Som en slags jungel av paragrafer og regeltolkninger.

Vår ekspertise her i Codex er å guide deg trygt gjennom nettopp de områdene der det juridisk sett føles vanskelig fremkommelig.

Hva gjør vi for deg?

Når du leder en bedrift, er det helt avgjørende at det juridiske er i orden. Med Kontraktsjekken gjennomgår en av våre spesialiserte advokater din kontrakt eller avtale. Slik kvalitetssikrer vi dine avtaler i henhold til gjeldende lover, for å unngå fallgruver og for å minimere risiko.

Når du skal møte eksisterende og potensielle samarbeidspartnere, eller kanskje en ny investor, sørger vi for at du alltid kommer juridisk forberedt.

Hvilke kontrakter kan sjekkes?

Vi ser blant annet gjennom følgende standardavtaler:

  • Arbeidskontrakter
  • Husleiekontrakter
  • Salgskontrakter
  • Leverandøravtaler
  • Innkjøpsavtale
  • Entreprisekontrakter

Ønsker du at vi sjekker din kontrakt?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Obs! Vennligst last opp kontrakten din i PDF eller Word-format. For at vi skal kunne behandle kontrakten din må du dessuten skrive navnet ditt i fil-navnet.

Ved innsending godtar jeg personvernerklæringen.


Hva skjer etter at du har sendt inn kontrakten?

Etter vår gjennomgang får du oversendt en tilbakemelding med et forslag til veien videre. Tilbakemeldingen inneholder en oppsummering som er oversiktlig og lett forståelig.

Har du spørsmål knyttet til kontrakter? Snakk med oss.

Thomas Hem

Advokat og partner

Forretningsjus

Morten Bryn

Senioradvokat

IPR og kontraktsrett