Hjem

Video: Introduksjon av podkasten Rettsrådet

Av: Codex Advokat

Dato: 21.05.19

Jussen påvirker liv og relasjoner. Rettsrådet er en ny podkast som gir deg juridisk innsikt på en lett og tilgjengelig måte. Daglig leder Anders Faanes i Codex inviterer advokater, fageksperter og andre spennende gjester. Sammen analyserer de dagligdagse problemstillinger innen jussen, samt gir deg svar og anbefalinger. Velkommen til gode lytteropplevelser!

Har du spørsmål om podkasten Rettsrådet?

Rettsrådet er en podkast som skal hjelpe deg i den hverdagsjuridiske jungelen. Den tar for seg vanskelige temaer, og gjør det litt mindre skummelt å ta kontakt med advokat. Har du lyst til å høre på podkasten Rettsrådet? Følg lenken under for oversikt over Rettsrådet på Soundcloud.com.

Introduksjon av podkasten Rettsrådet

Les videoens tekstversjon:

«Hei!

Har du kjøpt bolig med feil og mangler? Eller krangler du med naboen? Kanskje du har spørsmål om arv eller barnefordeling? Eller rett og slett skal sette opp testament?

Rettsrådet er en ny podkast som skal hjelpe deg gjennom den hverdagsjuridiske jungelen.

Jeg heter Anders Faanes, og er daglig leder i Codex Advokat Oslo AS. I Rettsrådet skal jeg guide deg gjennom en del av jussens store spørsmål. Og spørsmål er det mange av. Men det er mange som kvier seg for å ta kontakt med advokat. Vi skal bryte mystikken, og gjøre det litt mindre skummelt å ta kontakt med advokat, gjennom Rettsrådet. Vi i Codex har nemlig en visjon som sier at vi skal ha en lavere terskel til gode advokattjenester.

Velkommen til gode lytteropplevelser!»

Del