Hjem

Tine Granlund. Hvem er du?

Av: Codex Advokat

Vi tok en prat med Tine på entrepriseavdelingen om hva som er viktig for henne på jobb og utenfor jobb.

Tine Granlund

Hvem er du og hva jobber du med?

Jeg heter Tine og er en positiv, fremoverlent og engasjert advokat, med hjerte for eiendomsjussen.

Jeg er assosiert partner på entrepriseavdelingen, og jobber særlig med problemstillinger relatert til entreprise og eiendomsutvikling fra a til å.

Hva spesialiserer du deg i?

Jeg spesialiserer meg i bistand til næringsdrivende som driver med eiendomsutvikling.

Jeg hadde ikke egentlig planer fra studietiden om å jobbe med fast eiendom, men har vært heldig å få være med og lære av utrolig dyktige kollegaer som vekket interessen for et fag jeg synes er utrolig gøy!

Hva slags oppgaver gjør du i en typisk sak?

Min typiske bistand går i alt fra problemløsing i tidligfase av prosjektene, utarbeidelse av kontrakter og veiledning i byggesak, til håndtering av utfordringer og endringer underveis til tvister i forbindelse med og etter overtakelse.

Det har blitt mange prosessoppdrag igjennom årene også, og jeg synes det alltid er spennende å få følge en sak i rettssystemet som prosessfullmektig.

Hva er viktig for deg å få til / hvilke verdier jobber du etter i en sak?

Jeg er veldig opptatt av å finne gode løsninger for klientene mine, enten om det er i minnelige løsninger, ved utarbeidelse av kontrakter eller ved rettslig prosess.

Det er viktig for meg at klientene mine blir sett og ivaretatt, og føler at saken deres er viktig også for meg. God kundeservice er noe jeg setter høyt.

Det er også viktig for meg å være en god prinsipal, og gi yngre advokater og fullmektiger tillitt, og slippe de til i sak slik jeg selv har fått gjort. Det er viktig for meg å bidra til utviklingen av faglig sterke og trygge unge advokater.

Hva inspirerte deg til å starte med juss?

Helt ærlig var det vel litt tilfeldigheter som gjorde at jussen ble min vei, men jeg har alltid hatt sterk rettferdighetssans, og interesse for problemløsning og argumentasjon.

Hva er det mest givende med rollen din?

Jeg synes det er veldig givende å være bidragsyter til gode løsninger, og ikke minst å få møte så utrolig mye flinke og hyggelige folk på veien.

Jeg synes også det er veldig givende å dele erfaringer med kollegaer både internt og fra advokatkollegaer i andre firmaer, og med våre samarbeidspartnere.

Den senere tiden har jeg også blitt veldig engasjert i hvordan jeg som advokat kan bidra til å finne bærekraftige løsninger i eiendomsbransjen. Her er oppgaven jeg har fått som leder av Codex Green utrolig givende for meg.

Hva liker du med å jobben i Codex Advokat?

De dyktige og engasjerte kollegaene mine, og Codex sitt arbeid innen bærekraft.

Jeg liker også veldig godt at det er takhøyde for at man kan få være seg selv, og for at jeg får tillitt til å ta plass og delta aktivt i firmaet.

Hvilke av FN sine bærekraftsmål står ditt hjerte nærmest?

Bærekraftsmål 11, bærekraftige byer og samfunn, og mål nummer 17 om deling av kunnskap er nok mitt hjerte nærmest. Det er også de målene jeg jobber klart mest med i min rolle i Codex Green.

Hva engasjerer deg når du ikke er på jobb?

Jeg er stolt mamma og heiagjeng til to barn, som jeg følger rundt i ishaller og håndballhaller flere ganger i uken. Det synes jeg er stor stas!

I tillegg er jeg glad i å stå på ski og være utendørs sammen med familien min, og prøver fortsatt innimellom å få lest en bok som ikke omhandler juss.

Del