Hjem

Joakim A. Ulltveit-Moe blir ny managing partner i Codex Advokat Oslo AS

Av: Codex Advokat

Det er med stor glede vi meddeler at Joakim A. Ulltveit-Moe blir ny managing partner i Codex Advokat.

Joakim A. Ulltveit-Moe. Foto

-Etter mange år med daglig leder har vi besluttet at vi ønsker å organisere oss med managing partner. Det er med stor glede vi meddeler at Joakim A. Ulltveit-Moe er valgt til denne rollen.

Joakim har de samme grunnverdiene som oss og deler vår vilje og ambisjon om å bli en stadig sterkere aktør i advokatbransjen. Joakim er en lagbygger som nå skal bruke all sin tid og alle sine erfaringer hos oss i Codex, sier John Aage Hvardal på vegne av styret og partnerskapet i Codex.

-Vi ser frem til å utvikle firmaet videre under Joakim A. Ulltveit-Moes lederskap og er sikre på at han vil lede selskapet i riktig retning, sier styreleder Hvardal.


Ulltveit-Moe har arbeidet med fagfeltene forsikrings- og erstatningsrett og fast eiendom siden 2002, og har lang erfaring med tvist og prosess. Han har jobbet særlig med profesjons- og styreansvar. Han fikk møterett i 2018.

Han startet i Advokatfirmaet Kogstad Lunde & Co, og har siden vært tilknyttet firmaer med sterk forsikringsrettslig kompetanse. Han var partner i Ræder i 10 år, og var der leder for avdelingen for forsikrings- og erstatningsrett.

I tillegg til tvistehåndtering har Ulltveit-Moe vært strategisk og operasjonell rådgiver for flere bedrifter. Han har også operasjonell erfaring ved å ta gründerbedrifter fra tidlig fase til kommersialisering.


-Jeg trives godt i skjæringspunktet mellom jus og organisasjon, og opplever at jeg kan tilføre Codex ytterligere profesjonalitet og kommersielt fokus, sier Ulltveit-Moe.

-Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på lederjobben i Codex. Codex har dyktige medarbeidere og spennende klienter, og alt ligger til rette for en positiv utvikling for selskapet.


Del