Hjem

Tine Granlund til Codex Advokat

Av: Codex Advokat

Vi ønsker Tine Granlund velkommen til Codex Advokat. Hun skal jobbe i vår entreprise- og eiendomsavdeling som senioradvokat.

Tine Granlund: portrettbilde

Tine Granlund kommer til Codex Advokat etter nesten ti år i Advokatfirmaet Nicolaisen

Tine har hovedsakelig jobbet med eiendoms- og entrepriserettslige problemstillinger, herunder eiendomsutvikling, kontraktsforhandlinger, plan- og bygningsrett, generell kontraktsrett, jordskifte, transaksjoner, tingsrett og sivilprosess. Hun begynner i vår entrepriseavdeling som senioradvokat.

Nye utfordringer og faglig utvikling i Codex Advokat

Tine Granlund forteller om et ønske om nye utfordringer og faglig utvikling i et firma som er fremoverlent og med en spennende profil.

Codex skiller seg ut med nye tanker for advokatbransjen og har en tilnærming til problemløsing som passer meg og min erfaring svært godt.

- Tine Granlund

Konkrete og tydelige råd til klienten

Det er fortsatt vekst i det eiendomsrettslige fagområdet hos Codex Advokat, med særlig fokus på å tilby bedriftsklienter bistand i alle faser ved gjennomføring av prosjekter. Jeg ser frem til å gi konkrete og tydelige råd til klienten med fokus på fleksible og gode løsninger i den enkelte sak, forteller Tine Granlund som ønsker å være kjent for følgende:

  • Gjennomføring fra a - å
  • Proaktiv før det blir en større sak
  • Sparring på alle stadier

Kontaktinformasjon

  • Telefon: + 47 95 85 04 12
  • E-post: tine.granlund@codex.no


Del