Hjem

To nye advokatbevillinger i Codex Advokat

Av: Codex Advokat

To nye advokater i Codex: Vi gratulerer Hedda Aursnes og Elise Haavik!

Hedda Aursnes og Elise Haavik

Hedda Aursnes

Hedda fikk nylig tildelt bevilling som advokat. Hun er tilknyttet vår avdeling for teknologi, IPR og media og startet som advokatfullmektig i Codex Advokat i 2019.

Hun kommenterer:

— Det er veldig stas å ha fått bevilling, dette er noe jeg har jobbet mot siden jeg var 14. Jeg har lært veldig mye i tiden som fullmektig som følge av et sterkt og godt fagmiljø i Codex, og jeg gleder meg til å fortsette å jobbe her, nå med en tittel som viser mer erfaring.

— Jeg synes det er veldig gøy å få jobbe med IPR, dette er et fagfelt jeg ble interessert i da jeg tok IPR som valgfag på bacheloren og som jeg senere spesialiserte meg i mens jeg tok en mastergrad på UCL i London.

I tillegg til at det er et veldig spennende fagfelt, møter vi også veldig mange flinke og interessante klienter, det gjør arbeidet ekstra gøy.

— "Først og fremst vil jeg gratulere Hedda med velfortjent advokatbevilling," sier partner og advokat Espen Juul Haugan som er leder for Codex sin avdeling for Teknologi og IPR. "Hedda er en hardtarbeidende og dyktig jurist som vi er heldige å ha i teamet. Hun har vært viktig bidragsyter i flere tunge teknologi og IPR- saker vi har hatt for domstolene."

Elise Haavik

Elise fikk også nylig tildelt bevilling som advokat. Hun er tilknyttet Codex Advokat sin avdeling for eiendom og entreprise.

Haavik tok en bachelorgrad i rettsvitenskap ved Universitetet i Agder i perioden 2014-2017. Deretter fikk hun sin master fra Universitetet i Bergen i 2019, samme år.

Hun sier:

– Da jeg begynte å studere juss i 2014, forsto jeg fort at det var advokat jeg ville bli til slutt, sier hun.

—Jeg spesialiserer meg innenfor fast eiendom og prosedyre. Fagfeltet er svært vidt, hvilket gjør at jeg har erfaring med mange ulike sakstyper.

— Jeg er særlig interessert i saker vedrørende veirett, nabotvister og tvister innad i eierseksjonssameier/borettslag.

Etter 2 år hos oss har nå Elise Haavik blitt advokat. Elise er klar for å fortsette videre på sin svært lovende karrierevei som rådgiver for våre klienter, fremover også armert med en tyngre tittel.

"Gratulerer så mye Elise, og ikke minst svært vel fortjent," uttaler Erik Snekvik, leder for eiendomsavdelingen i Codex Advokat.


Del