Hjem

Elsa Gil til Codex Advokat

Av: Codex Advokat

Elsa Gil er vår nye partner i avdelingen for familie, arv og skifterett.

Elsa Gil, portrettbilde

Tilbake til advokatbransjen

Jeg begynte som advokatfullmektig i Bull & Co Advokatfirma AS da jeg var 22 år og gikk alle gradene der som advokat og senioradvokat til partner. Jeg har også være dommerfullmektig ved Oslo byfogdembete og Oslo tingrett og de siste 3 årene har jeg vært i Nordea. I Nordea var jeg blant annet med å bygge opp juridisk rådgivning som tilbud til Nordeas Premium-kunder i tett samarbeid med forretningsutviklere og investeringsrådgivere.

Det var utrolig spennende og lærerikt spesielt når det gjelder å nå ut til folk og senke terskelen for juridisk råd. Vi kommer alle borti familie- og arveretten på et eller flere tidspunkt i løpet av livet og jeg tror mange konflikter kan unngås eller i hvert fall løses raskere med bedre informasjon og kunnskap om hvilke regler som gjelder og når du avklarer om du faktisk har et krav eller ikke. Jo tidligere i prosessen du får klarhet her, jo bedre, sier Elsa Gil advokat og partner i Codex Advokat.

Bærekraft høyt opp på agendaen

Jeg har fulgt med på Codex Advokat de siste årene og ble både inspirert og engasjert av den reisen Codex Advokat har vært på og den reisen vi fortsatt har foran oss. Kort oppsummert er det viktigste for meg at Codex Advokat er et fremtidsrettet, raust og åpent firma. Fremtidsrettet fordi vi løfter bærekraft høyt opp på agendaen og fordi vi har som mål at advokattjenester skal være enkelt tilgjengelig og lett forståelig for kundene.

Jeg tenker at nøkkelen til suksess her ligger i at Codex Advokat drives av et tverrfaglig fellesskap. Dette er også en av grunnen til at Codex Advokat fremstår som et raust og åpent firma, noe som er veldig viktig for meg både overfor kunder og overfor kollegaer. Dyktig og hyggelig går veldig fint hånd i hånd, forteller Elsa Gil.

Vi er kjempestolte av å kunne styrke Codex med Elsa og Tine! Begge har relevant erfaring og spennende kompetanse innen sine fagområder.

Dette er vi helt sikre på at både vi og våre kunder kommer til å ha stor nytte av fremover. Vi har aldri vært i tvil om at både Tine og Elsa er svært gode og riktige rekrutteringer for oss, sier daglig leder Anders Faanes.

Trives best i kombinasjonen av juss og mennesker

Det er jo derfor jeg jobber med familie- og arverett, men også derfor jeg brenner for å være med å bygge firmaet videre sammen med gode og dyktige kollegaer. Jeg ønsker å bidra til at Codex Advokat går foran som et godt eksempel i advokatbransjen og kan bli et selskap til etterfølgelse for andre. På mitt fagfelt ønsker jeg å bidra til at Codex Advokat blir et ledende firma innenfor arv og generasjonsskifte. Jeg synes dette fagfeltet er ekstra spennende fordi her kombineres arveretten med flere andre fag som selskapsrett, skatterett og eiendomsrett - og en god dose mellommenneskelige relasjoner.

Tips til unge advokater

Jeg er veldig glad i å jobbe i team og synes opplæring og veiledning av unge advokater er ekstra gøy og givende. Jeg setter også stor pris på hvis jeg kan være en rollemodell for yngre advokater og vise at man kan kombinere å drive business med familieliv. Mitt viktigste tips her er at alle må finne sin egen balanse og at man fint kan prioritere ulikt i forskjellige perioder i livet uten at man går glipp av spennende muligheter.

Kontaktinformasjon

  • Telefon: 97667097
  • E-post: elsa.gil@codex.no
Del