Hjem

Workshop: Åpenhetsloven på 1,2,3

Av: Codex Advokat

Åpenhetsloven trenger ikke å være komplisert. Sammen inviterer Codex og Tavler til webinarer og workshops for å hjelpe deg og din bedrift å komme i gang før rapporteringsfristen 30. juni 2023.

I workshopen veileder vi din bedrift underveis i arbeidet med åpenhetsloven ved bruk av et digitalt verktøy spesial-laget for åpenhetsloven. Her får du også personlig hjelp av våre spesialister på fagområdet.

En gruppe mennesker diskuterer. Foto

Dette kurset er avholdt

Workshop (begrenset antall plasser)

Åpenhetsloven på 1,2,3 – En praktisk workshop hvor du jobber med åpenhetsloven i din bedrift

  • Pris: 12 500,-
  • Dato: 14. juni 2023
  • Tid: 09.00 - 12.00

På denne workshopen vil du lære hvordan du tilfredsstiller lovens krav på en enkel og effektiv måte. Kurset er lagt opp slik at du og dine kollegaer jobber med deres bedrift i et spesial-laget verktøy for åpenhetsloven. Våre eksperter vil veilede dere underveis i arbeidet, og målet med kurset er at dere gjør mye av jobben i workshopen, samt at dere har et godt grunnlag, og føler dere trygge på å jobbe videre med åpenhetsloven når dere kommer hjem. Kurset gir dere også tilgang til policyer, retningslinjer og andre maler som vil være nyttig i hverdagen.

Pris for workshop er 12.500,- + mva. Prisen gjelder per virksomhet, hvor prisen inkluderer opptil 4 personer fra samme virksomhet. Vi anbefaler at dere er minst 2 deltagere, slik at dere kan jobbe sammen.

Det er mulig å delta enten fysisk i Codex sine lokaler i Akersgata 51, eller digitalt. Spesifiser gjerne som en kommentar i påmeldingsskjemaet.

Vi arrangerer også webinar hvor du får en innføring i hva loven innebærer for din virksomhet, og lærer hvordan du kan jobbe effektivt med å tilfredsstille lovens krav.

Det anbefales at man melder seg på både webinar og workshops for å komme best mulig i gang med arbeidet. Dersom man ikke har anledning til å delta på begge deler, er det også mulig å velge kun et av arrangementene. Uansett vil du få nyttig veiledning for å komme i gang med åpenhetsloven.

Les mer og meld deg på webinar

Kursholdere:

Hedda Marie Aursnes

Hedda jobber som advokat tilknyttet Codex sin avdeling for IPR og teknologi. Hennes hovedområder er immaterielle rettigheter og kommersielle kontrakter. Hedda har også erfaring fra advokatvirksomhet i London, hvor hun jobbet i avdelingen for kommersiell tvister.
I tillegg til det faglige arbeidet innen sine hovedområder, har Hedda et engasjement for bærekraft og er tilknyttet Codex sin bærekraftsgruppe, og er teamleder for Codex Green sin gruppe for åpenhetsloven, taksonomi og ESG rapportering. Hun er særlig interessert i å se på hvordan virksomheter kan bruke bærekraft til å skape konkurransefortrinn.

Espen Juul Haugan

Espen er partner og leder for Codex sin avdeling for IPR og teknologi. Han har 25 års allsidig forretningsjuridisk praksis med særlig fokus på IPR, teknologi, kontrakter, bærekraft/CSR og prosedyre.

Espen er Codex sin kontaktperson i organisasjoner som INTA og IAG og har et omfattende internasjonalt nettverk.
Espen har bistått en lang rekke norske og utenlandske virksomheter innenfor bransjer som havbruk, industri, IT, software, teknologi, tv/telecom og retail. Espen bistår også bokforlag og humanitære organisasjoner.

Finn Magnus Rogne-Hansen

Finn Magnus har bakgrunn fra ulike lederroller innenfor eiendom og finans, i tillegg til kompetanse og erfaring fra styreverv i små og store selskaper. Til daglig hjelper Finn Magnus bedrifter med strategiutvikling, endringsprosesser og implementeringer, i tillegg til at han er en av Tavlers eksperter på åpenhetsloven.

Morten Stavseth

Morten Stavseth har jobbet med implementering av prosesser knyttet til risikostyring, sikkerhet og gransking, og underviser også innenfor disse fagområdene. Morten har en praktisk tilnærming til fagene, og søker forenkling, involvering og effektivisering i sin rådgiving. Han er spesielt opptatt av å gjøre andre mennesker og bedrifter gode til å løse vanskelige oppgaver sammen.

Del