Hjem

Webinar: Kom i gang med åpenhetsloven

Av: Codex Advokat

Åpenhetsloven trenger ikke å være komplisert. Sammen inviterer Codex og Tavler til webinar og workshops for å hjelpe deg og din bedrift å komme i gang før rapporteringsfristen 30. juni 2023.

I webinaret får du en innføring i hva loven innebærer for din virksomhet, og lærer hvordan du kan jobbe effektivt med å tilfredsstille lovens krav.

En gruppe mennesker diskuterer. Foto

Dette webinaret er avholdt

Webinar

Kom i gang med åpenhetsloven – En praktisk innføring i hvordan du tilfredsstiller lovens krav

  • Pris: Gratis
  • Dato: 30. mai 2023
  • Tid: 10.00 - 11.00

På dette webinaret vil du få innføring i hva loven innebærer for din bedrift, og hvordan du kan jobbe effektivt med å tilfredsstille lovens krav. Ved hjelp av vårt digitale verktøy vil vi vise deg hvordan du får:

  • Oversikt over leverandører og forretningsforbindelser
  • Utarbeider nødvendige dokumenter og retningslinjer
  • Gjennomfører aktsomhetsvurderinger
  • Rapporterer iht. redegjørelsesplikten

Webinaret er gratis.

I tillegg arrangerer vi workshops hvor vi veileder din bedrift underveis i arbeidet med åpenhetsloven ved bruk av et digitalt verktøy spesial-laget for åpenhetsloven. Her får du også personlig hjelp av våre spesialister på fagområdet.

Det anbefales at man melder seg på både webinar og workshops for å komme best mulig i gang med arbeidet. Dersom man ikke har anledning til å delta på begge deler, er det også mulig å velge kun et av arrangementene. Uansett vil du få nyttig veiledning for å komme i gang med åpenhetsloven.

Les mer og meld deg på workshop

Kursholdere:

Hedda Marie Aursnes

Hedda jobber som advokat tilknyttet Codex sin avdeling for IPR og teknologi. Hennes hovedområder er immaterielle rettigheter og kommersielle kontrakter. Hedda har også erfaring fra advokatvirksomhet i London, hvor hun jobbet i avdelingen for kommersiell tvister.
I tillegg til det faglige arbeidet innen sine hovedområder, har Hedda et engasjement for bærekraft og er tilknyttet Codex sin bærekraftsgruppe, og er teamleder for Codex Green sin gruppe for åpenhetsloven, taksonomi og ESG rapportering. Hun er særlig interessert i å se på hvordan virksomheter kan bruke bærekraft til å skape konkurransefortrinn.

Espen Juul Haugan

Espen er partner og leder for Codex sin avdeling for IPR og teknologi. Han har 25 års allsidig forretningsjuridisk praksis med særlig fokus på IPR, teknologi, kontrakter, bærekraft/CSR og prosedyre.

Espen er Codex sin kontaktperson i organisasjoner som INTA og IAG og har et omfattende internasjonalt nettverk.
Espen har bistått en lang rekke norske og utenlandske virksomheter innenfor bransjer som havbruk, industri, IT, software, teknologi, tv/telecom og retail. Espen bistår også bokforlag og humanitære organisasjoner.

Finn Magnus Rogne-Hansen

Finn Magnus har bakgrunn fra ulike lederroller innenfor eiendom og finans, i tillegg til kompetanse og erfaring fra styreverv i små og store selskaper. Til daglig hjelper Finn Magnus bedrifter med strategiutvikling, endringsprosesser og implementeringer, i tillegg til at han er en av Tavlers eksperter på åpenhetsloven.

Morten Stavseth

Morten Stavseth har jobbet med implementering av prosesser knyttet til risikostyring, sikkerhet og gransking, og underviser også innenfor disse fagområdene. Morten har en praktisk tilnærming til fagene, og søker forenkling, involvering og effektivisering i sin rådgiving. Han er spesielt opptatt av å gjøre andre mennesker og bedrifter gode til å løse vanskelige oppgaver sammen.

Del