Hjem

Webinar: Åpenhetsloven og bærekraft, krav og virkemiddel for å få kommersielle kontrakter

Av: Codex Advokat

Åpenhetsloven trenger ikke å være komplisert. Sammen inviterer Codex og Tavler til webinar for å hjelpe deg og din bedrift å komme i gang.

I webinaret får du en innføring i hva loven innebærer for din virksomhet, og lærer hvordan du kan jobbe effektivt med å tilfredsstille lovens krav.

En gruppe mennesker sitter og ser på et seminar. Foto

Webinar

Åpenhetsloven og bærekraft, krav og virkemiddel for å få kommersielle kontrakter

  • Pris: Gratis
  • Tidspunkt: Umiddelbar tilgang

På dette webinaret vil du få innføring i hva loven innebærer for din bedrift, og hvordan du kan jobbe effektivt med å tilfredsstille lovens krav. Ved hjelp av vårt digitale verktøy vil vi vise deg hvordan du får:

  • Oversikt over leverandører og forretningsforbindelser
  • Utarbeider nødvendige dokumenter og retningslinjer
  • Gjennomfører aktsomhetsvurderinger
  • Rapporterer iht. redegjørelsesplikten

Kursholdere:

Hedda Marie Aursnes

Hedda jobber som senioradvokat tilknyttet Codex sin avdeling for IPR og teknologi. Hennes hovedområder er immaterielle rettigheter og kommersielle kontrakter. Hedda har også erfaring fra advokatvirksomhet i London, hvor hun jobbet i avdelingen for kommersiell tvister.
I tillegg til det faglige arbeidet innen sine hovedområder, har Hedda et engasjement for bærekraft og er tilknyttet Codex sin bærekraftsgruppe, og er teamleder for Codex Green sin gruppe for åpenhetsloven, taksonomi og ESG rapportering. Hun er særlig interessert i å se på hvordan virksomheter kan bruke bærekraft til å skape konkurransefortrinn.

Espen Juul Haugan

Espen er partner og leder for Codex sin avdeling for IPR og teknologi. Han har 25 års allsidig forretningsjuridisk praksis med særlig fokus på IPR, teknologi, kontrakter, bærekraft/CSR og prosedyre.

Espen er Codex sin kontaktperson i organisasjoner som INTA og IAG og har et omfattende internasjonalt nettverk.
Espen har bistått en lang rekke norske og utenlandske virksomheter innenfor bransjer som havbruk, industri, IT, software, teknologi, tv/telecom og retail. Espen bistår også bokforlag og humanitære organisasjoner.

Finn Magnus Rogne-Hansen

Finn Magnus har bakgrunn fra ulike lederroller innenfor eiendom og finans, i tillegg til kompetanse og erfaring fra styreverv i små og store selskaper. Til daglig hjelper Finn Magnus bedrifter med strategiutvikling, endringsprosesser og implementeringer, i tillegg til at han er en av Tavlers eksperter på åpenhetsloven.

Morten Stavseth

Morten Stavseth har jobbet med implementering av prosesser knyttet til risikostyring, sikkerhet og gransking, og underviser også innenfor disse fagområdene. Morten har en praktisk tilnærming til fagene, og søker forenkling, involvering og effektivisering i sin rådgiving. Han er spesielt opptatt av å gjøre andre mennesker og bedrifter gode til å løse vanskelige oppgaver sammen.

Del