Hjem

Frokostseminar: Er det mulig å bygge tillit i omstillingsprosesser?

Av: Codex Advokat

Onsdag 29. november 2023 inviterer vi til frokostseminar med senioradvokat Marte Nesje fra Codex Advokat og Catarina Irvung fra Great Place to Work.

En gruppe mennesker sitter rundt et bord og prater sammen. Foto
Codex og Great Place To Work logo

Praktisk informasjon

Sted: Akersgata 51, Codex Advokat Oslo

Dato: 29. november 2023

Tid: 08.00 - 08.30 Frokost og kaffe, seminar fra kl 08:30 - 10:00

Pris: Gratis

På frokostseminaret vil vi gi deg en innføring i hva selskapet må og bør tenke på i en nedbemanningsprosess. Du vil få råd om hva du som arbeidsgiver må gjøre for å ivareta arbeidsmiljølovens krav til saklighet og dokumentasjon. Videre vil vi dele hva du bør være bevisst på for å sikre de ansattes psykososiale arbeidsmiljø og tilrettelegge for tillit tøffe tider.

Frokostseminaret vil særlig fokusere på:

  • Kartlegging
  • Informasjon til ansatte
  • Utvelgelse
  • Drøftelsesmøter
  • Tillitsbyggende ledelse og kultur

Frokostseminaret er særlig rettet mot deg som er arbeidsgiver, enten du er daglig leder, styremedlem, HR eller har personalansvar.

Kursholdere:

Catarina Irvung

Rådgiver

Great Place To Work

Catarina Irvung er rådgiver i Great Place to Work. Great Place to Work er et globalt ledende innen medarbeiderundersøkelser, og Norges største fagmiljø innenfor tillitsbasert ledelse. Catarina støtter ledere og organisasjoner med å utvikle tillitsbasert kultur og effektiv ledelse, gjennom innsikt og analyse, samt rådgivning av og støtte i prosess. Hun har en master i arbeids- og organisasjonspsykologi, og brenner for den samme misjonen som Great Place to Work; å skape en litt bedre verden gjennom å skape fantastiske arbeidsplasser.

Marte Nesje

Senioradvokat

Codex Advokat

Marte Nesje er senioradvokat tilknyttet arbeidsrettsavdelingen. Hun har inngående erfaring innen arbeidsrett. I tillegg jobber Nesje mye med selskapsrettslige problemstillinger, kontraktsrett og pengekrav. Hun bistår både selskaper og privatpersoner med rådgivning og tvisteløsning innen de nevnte rettsområdene.

Håper å se deg der!

Del