Hjem

Frokostmøte: Hvordan gå frem når entreprenør går konkurs?

Av: Codex Advokat

Den 1. mars inviterer Codex Advokat sammen med Veridian Analyse til frokostseminar om hvordan du burde gå frem dersom entreprenøren går konkurs.

To mennesker diskuterer over plantegninger. Foto

Praktisk informasjon

Sted: Akersgata 51, Codex Advokat Oslo

Dato: 01.03.2023

Tid: 08.00-08.30 Frokost og kaffe, seminar fra kl 08:30 - 10:00

Pris: Gratis

I dette frokostseminaret skal vi gi tips og råd i den videre prosessen når en entreprenør går konkurs i et prosjekt som ikke er ferdigstilt. Hva skjer med arbeidet som allerede er uført, og hva skjer med resterende arbeider? Du vil få innsikt i både den juridisk og teknisk vinkling av problemstillingen. Seminaret holdes i samarbeid med Veridian Analyse.

Codex Advokat. Logo
Veridian Analyse. Logo

Kursholdere:

Ninja Roede

Advokat og partner

Codex Advokat

Ninja Roede er partner i Codex Advokat og leder av vår avdeling for entreprise. Hun har omfattende prosedyreerfaring og solid kompetanse innen sivilprosess. Ninja Roede arbeider hovedsakelig med eiendomsrettslige problemstillinger, herunder avhendingsrett, eiendomstransaksjoner, mangler ved bolig, husleie- og eierseksjonsrett, håndverkertjenester, plan- og bygningsrett, generell kontraktsrett, samt sivilprosess.

Petter Sverstad Eriksen

Advokat og partner

Codex Advokat

Petter Sverstad Eriksen har 20 års allsidig forretningsjuridisk praksis med særlig fokus på entreprise, næringseiendom og prosedyre. Han yter løpende rådgivning til bedriftsklienter innen eiendom og entreprise. Eriksens erfaring og bransjekunnskap danner et godt grunnlag for en helhetlig rådgivning med fokus på både kommersielle og rettslige utfordringer. Eriksen har blant annet 7 års erfaring fra Thommessens avdeling for tvisteløsning og entreprise. Han bistår i alle faser av et prosjekt fra kontraktsforhandlinger til tvisteløsning, og har betydelig praksis i å lede større team på kompliserte oppdrag.

Bjarki Reyr

Leder for Byggteknisk avdeling

Veridian Analyse

Bjarki er en ingeniør med over 20 års erfaring fra BAE-næringen innen utførelse, prosjektledelse, forvaltning og rådgivning, hvor han har de siste 10 årene hovedsakelig jobbet med prosjektledelse, forvaltning og rådgivning for større eiendomsbesittere i Oslo området. Bjarki har gjennom tidligere oppdrag blant annet jobbet med store deler av CBD eiendomsmassen i Oslo og har sterk erfaring og kompetanse innen eiendom.

Håper å se deg der!

Del