Hjem

Frokostseminar: Hvilket ansvar har styret og styrer i en barnehage?

Av: Codex Advokat

Enten du er styrer eller styremedlem, er det viktig å sette seg inn i hvilke oppgaver og plikter som ligger til stillingen. Velkommen til frokostseminar om nettopp dette temaet den 25. januar 2024.

En mann leker med to barn. Foto

Praktisk informasjon

  • Sted: Akersgata 51, Codex Advokat Oslo AS
  • Dato: 25. januar 2024
  • Tid: Kl. 08.00-08.30: Frokost og kaffe. Kl. 08.30-10.00: Faglig innhold.
  • Pris: Gratis

Enten du er styrer eller styremedlem, er det viktig å sette seg inn i hvilke oppgaver og plikter som ligger til stillingen.

På dette frokostseminaret vil du få gjennomgang av både styrer og styrets oppgaver og ansvarsområder i praksis. Vi vil også se nærmere på praktiske problemstillinger knyttet til styrearbeid og saksbehandling, samt forholdet mellom styrer og styret i en barnehage.

Kursholdere:

Joakim A. Ulltveit-Moe

Managing Partner

Codex Advokat


Anne-Marthe Aslaksrud

Advokat

Codex Advokat

Anne-Marthe Aslaksrud er advokat og er tilknyttet selskapets fagområde for arbeidsrett. Hun bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere med arbeidsrettslige problemstillinger, og arbeider blant annet med omstilling og nedbemanning, individuelle personal- og stillingsvernssaker, samt endringer i arbeidsforhold. Anne- Marthe setter klientens mål og interesser i fokus, og ønsker å være en rådgiver som er tilgjengelig for kunden og som bidrar med løsninger av de juridiske og praktiske problemene klienten står overfor.

Håper å se deg der!

Del