Hjem

Frokostseminar: Likestilling, diskriminering og arbeidsgivers plikter

Av: Codex Advokat

Velkommen til vårt frokostseminar tirsdag 5. september. I samarbeid med Equality Check vil vi veilede deg gjennom arbeidsgivers plikter og relevant rettspraksis om likestilling og diskriminering. Vi vil utforske praktiske løsninger for rapportering og mangfold i arbeidsmiljøet.

En gruppe mennesker sitter og ser på et foredrag. Foto

Praktisk informasjon

  • Sted: Akersgata 51, Codex Advokat Oslo
  • Dato: 5. september 2023
  • Tid: 08.00-08.30 Frokost og kaffe, seminar fra kl 08:30 - 10:00
  • Pris: Gratis

I frokostmøtet vil våre advokater Lasse Groven Egeberg og Anne-Marthe Aslaksrud gjennomgå arbeidsgivers aktivitets- og redegjørelsesplikt, samt relevant rettspraksis knyttet til likestilling og diskrimineringslovgivningen. Vi har også invitert Marie Louise Sunde fra Equality Check, som vil forklare hvordan deres digitale verktøy kan brukes til å oppfylle og forbedre rapporteringsplikten i praksis, i tillegg til hvordan arbeidsgiver kan arbeide systematisk med mangfold, likestilling og inkludering.

Kursholdere:

Marie Louise Sunde

Co-founder & CEO

Equality Check

Marie Louise Sunde er utdannet kirurg og er gründer og daglig leder av Equality Check. Hun er medforfatter av boken "Hvem spanderer?" og er en av Norges fremste talspersoner for likestilling og mangfold i arbeidslivet.

Equality Check er en norsk teknologistartup som har utviklet software for å hjelpe virksomheter å jobbe strategisk og målrettet med likestilling, inkludering og mangfold.

Lasse Groven Egeberg

Senioradvokat

Codex Advokat

Lasse Groven Egeberg er senioradvokat ved Codex Advokat Oslo AS, og er tilknyttet selskapets fagområde for arbeidsrett. Han bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere med arbeidsrettslige problemstillinger, og arbeider særlig med omstilling og nedbemanning, individuelle personal- og stillingsvernssaker, samt endringer i arbeidsforhold.

Anne-Marthe Aslaksrud

Advokat

Codex Advokat

Anne-Marthe Aslaksrud er advokat og er tilknyttet selskapets fagområde for arbeidsrett. Hun bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere med arbeidsrettslige problemstillinger, og arbeider blant annet med omstilling og nedbemanning, individuelle personal- og stillingsvernssaker, samt endringer i arbeidsforhold. Anne- Marthe setter klientens mål og interesser i fokus, og ønsker å være en rådgiver som er tilgjengelig for kunden og som bidrar med løsninger av de juridiske og praktiske problemene klienten står overfor.

Håper å se deg der!

Del