Hjem

Frokostseminar: Arbeidsrettslig årskavalkade

Av: Codex Advokat

Allerede 1. Januar 2024 kommer det en rekke lovendringer som særlig arbeidsgivere må være oppmerksomme på. Konsekvensene av å ikke være oppdatert på essensielle lovendringer er store, og man kan ende opp med å betale dyre dommer i form av bøter. Torsdag 7. desember 2023 inviterer vi til frokostseminar med julestemning, meld deg på i dag!

mennesker i møte på et kontor

Dette seminaret er avholdt. Her kan du laste ned presentasjonen.

Praktisk informasjon

Sted: Akersgata 51, Codex Advokat Oslo

Dato: 7. desember 2023

Tid: Kl. 08.00-08.30: Frokost og kaffe / gløgg. Kl. 08.30-10.00: Faglig innhold.

Pris: Gratis

På dette frokostseminaret vil du få gjennomgang av de viktigste lovendringene, lovforslagene og rettsavgjørelsene fra 2023. Vi kommer også til å ta en titt på året som kommer når det kommer til lovforslag som vil ikrafttre og lovforslag som er under behandling.

Du vil blant annet få kunnskap om:

  1. Sentrale lovendringer fra 2023
  2. Viktige lovforslag
  3. Nyheter fra rettspraksis.

Året 2024 blir et år hvor det som leder blir viktig å være frempå, slik at man er forberedt på de endringene som kommer.

Etter et aktivt år på arbeidsrettsområdet er det en rekke lov- og forskriftsendringer som har trådt i kraft og som vil ikrafttre om kort tid. Det har også kommet mange viktige og interssante rettsavgjørelser fra Høyesterett.

Hvem passer seminaret for?

  • Arbeidsgivere
  • Arbeidstakere
  • HR-ressurser
  • Mellomledere

Seminaret er åpent for alle, uavhengig av bransje eller erfaring. Vi ser frem til en lærerik morgen sammen med deg!

Hvorfor bør du melde deg på?

Allerede 1. Januar 2024 kommer det en rekke lovendringer som særlig arbeidsgivere må være oppmerksomme på, blant annet utvidet arbeidsgiveransvar i konsern.

Brudd på innleieregler kan bøtlegges av Arbeidstilsynet.

Dersom du eksempelvis ikke har kontroll på klassifisering arbeidstaker/oppdragstaker kan man ende opp med å betale dyre dommer.

Konsekvensene er med andre ord store om man ikke er oppdatert her.

Kursholdere:

Geir Kruge

Geir bistår både arbeidsgivere og arbeidstakere mht. arbeidsrettslig rådgivning og tvistesaker. Videre har han arbeidet mye med transportrett, markedsrett samt alminnelig forretningsjus. Geir har lang prosedyreerfaring for domstolene og har også prosedert i Høyesterett. Han er også brukt som sensor på Universitetet i Oslo i arbeidsrett.

Sara Brede Mosand

Sara er advokatfullmektig i Codex og er tilknyttet selskapets avdeling for arbeidsrett. Hun bistår både arbeidsgivere og arbeidstakere med arbeidsrettslige spørsmål. Hun har faglig fordypning i kollektiv arbeidsrett og konflikthåndtering, og skrev master i individuell arbeidsrett. Fra tidligere har hun erfaring med blant annet personvern og kontraktsrett.


Vi håper å treffe deg!

Del