Hjem

Frokostmøte: Arbeidsrettslig årskavalkade

Av: Codex Advokat

Den 31. januar inviterer Codex til frokostseminar for en oppsummering av arbeidsrettsåret 2022 og hva som er viktig å ta med seg inn i 2023.

Tre mennesker sitter i et møterom og prater. Foto

OBS
Dette seminaret er flyttet fra 24. januar til 31. januar

Praktisk informasjon

Sted: Akersgata 51, Codex Advokat Oslo

Dato: 31. januar 2023

Tid: 08.00-08.30 Frokost og kaffe, seminar fra kl 08:30 - 10:00

Pris: Gratis

På dette frokostseminaret tar vi deg gjennom de viktigste lovendringene, lovforslagene og rettsavgjørelsene fra 2022. Vi kommer også til å ta en titt på året som kommer, og diskutere hva vi tror kommer til å være i fokus på arbeidsrettens område fremover.

Vi ser på:

  1. Sentrale lovendringer du bør kjenne til.
  2. Forslag til endringer i arbeidsrettslig regelverk.
  3. Nyheter fra rettspraksis.
Året 2023 blir et år hvor det er viktig å følge ekstra godt med på utviklingen og å gjøre nødvendige tilpasninger i virksomheten.

Etter et aktivt år på arbeidsrettsområdet er det en rekke lov- og forskriftsendringer som vil tre i kraft og som må implementeres i virksomheters daglig driften, men aktiviteten stopper neppe her: Nye forslag fra regjeringen har vært på høring, og flere er trolig i emning. I tillegg har Høyesterett behandlet flere viktige saker i 2022, og nye er allerede berammet for 2023.

Kursholdere:

Geir Kruge

Advokat og partner


Geir bistår både arbeidsgivere og arbeidstakere mht. arbeidsrettslig rådgivning og tvistesaker. Videre har han arbeidet mye med transportrett, markedsrett samt alminnelig forretningsjus. Geir har lang prosedyreerfaring for domstolene og har også prosedert i Høyesterett. Han er også brukt som sensor på Universitetet i Oslo i arbeidsrett.


Sara Brede Mosand

Advokatfullmektig


Sara er advokatfullmektig i Codex og er tilknyttet selskapets avdeling for arbeidsrett. Hun bistår både arbeidsgivere og arbeidstakere med arbeidsrettslige spørsmål. Hun har faglig fordypning i kollektiv arbeidsrett og konflikthåndtering, og skrev master i individuell arbeidsrett. Fra tidligere har hun erfaring med blant annet personvern og kontraktsrett.

Håper å se deg der!

Del