Hjem

#Bærekraftsuka: Styreansvar for manglende eller feil bærekraftsrapportering

Av: Codex Advokat

Bli med på et spennende samarbeid mellom DNB og Codex Advokat under Bærekraftsuka på NIO House! Utforsk kravene og risikoen knyttet til bærekraftsrapportering og styreansvar i en kunnskapsrik kveld fylt med innsikt og muligheter for nettverksbygging.

Bærekraftsuka 2023. Logo
DNB og Codex logo

Praktisk informasjon

 • Sted: NIO House, Karl Johans gt. 33, 0162 Oslo
 • Dato: 18. oktober 2023
 • Tid:
  • 15:30 - 16:00 - Tapas
  • 16:00 - 17:15 - Seminar
  • 17:30 - Mingling og DJ på Eight Rooftop Bar, Grand Hotel.
 • Pris: Gratis

Bli med oss for en grundig gjennomgang av bærekraftsrapportering og styrets avgjørende rolle. Her er hva du kan forvente:

 • 💡 Innsikt: Lær om de siste kravene til bærekraftsrapportering for selskaper.
 • 🤝 Dialog: Hør en engasjerende samtale mellom DNB og Codex Advokat om utfordringer for selskapsstyrer og ledelse.
 • 📊 Relevans: Dette arrangementet er essensielt for styremedlemmer, ledere og rådgivere som ønsker å forstå bærekraftsrapporteringens innvirkning og risiko.

Før seminaret starter, blir det servert delikat tapas fra kl. 15.30, og etterpå kan du bli med oss på en avslappet mingling på Grand Hotell's rooftop bar, Eight Rooftop Bar.

Plassene er begrenset, så meld deg på nå for å sikre din plass og bli med på denne unike muligheten til å dykke dypere inn i bærekraft og styreansvar.

Gjerne spesifiser om du ønsker å delta på mingling i påmeldingsskjema.

Seminarholdere:

Line Asker

Fagekspert på bærekraftig finans

DNB

Line Asker er DNBs fagekspert på bærekraftig finans. Asker kom til DNB fra stillingen som direktør i The Governance Group, og var før dette fagdirektør for bærekraftig finans i Finans Norge og rådgiver i Finansdepartementet.

Tine Granlund

Advokat og partner

Codex Advokat

Tine jobber som partner tilknyttet Codex sin avdeling for eiendom og entreprise, og har særlig engasjement for bærekraftig fokus i eiendomsutvikling. Hun jobber hovedsakelig med et bredt spekter av eiendomsrettslige problemstillinger, herunder entrepriserett, plan- og bygningsrett, kontraktsrett, jordskifte, transaksjoner, tingsrett og sivilprosess. Tine er en praktisk problemløser, fremoverlent og serviceinnstilt med gode løsninger for klienten sine mål.

Tine har et engasjement for bærekraft og er leder av Codex sin bærekraftsgruppe. Hun er særlig opptatt av hvordan lovverket rundt det grønne skiftet kan formidles på en forståelig måte for ledere i norske bedrifter.

Petter Sverstad Eriksen

Advokat og partner

Codex Advokat

Petter Sverstad Eriksen har 20 års allsidig forretningsjuridisk praksis med særlig fokus på entreprise, næringseiendom og prosedyre. Han yter løpende rådgivning til bedriftsklienter innen eiendom og entreprise. Eriksens erfaring og bransjekunnskap danner et godt grunnlag for en helhetlig rådgivning med fokus på både kommersielle og rettslige utfordringer. Eriksen har blant annet 7 års erfaring fra Thommessens avdeling for tvisteløsning og entreprise. Han bistår i alle faser av et prosjekt fra kontraktsforhandlinger til tvisteløsning, og har betydelig praksis i å lede større team på kompliserte oppdrag.

Hedda Marie Aursnes

Advokat

Codex Advokat Oslo AS

Hedda jobber som advokat tilknyttet Codex sin avdeling for IPR og teknologi. Hennes hovedområder er immaterielle rettigheter og kommersielle kontrakter. Hedda har også erfaring fra advokatvirksomhet i London, hvor hun jobbet i avdelingen for kommersiell tvister.
I tillegg til det faglige arbeidet innen sine hovedområder, har Hedda et engasjement for bærekraft og er tilknyttet Codex sin bærekraftsgruppe, og er teamleder for Codex Green sin gruppe for åpenhetsloven, taksonomi og ESG rapportering. Hun er særlig interessert i å se på hvordan virksomheter kan bruke bærekraft til å skape konkurransefortrinn.

Håper å se deg der!

Del