Hjem

#Bærekraftsuka: NS-standarder som bidrar til bærekraftige byggeprosjekt

Av: Codex Advokat

Codex Advokat, Standard Norge og Höegh Eiendom AS inviterer deg til vårt spennende seminar om NS-standarder som bidrar til bærekraftige byggeprosjekt. Foredraget vil gi en innføring i hvilke rammer og muligheter som standardkontraktene gir for bærekraftige løsninger ved oppføring og rehabilitering av bygg.

Bærekraftsuka 2023. Logo

Praktisk informasjon

Sted: NIO House, Karl Johans gt. 33, 0162 Oslo

Dato: 18. oktober 2023

Tid: 10:50 - 11:30

Pris: Gratis

Seminarholdere:

Viktor Wikstrøm

Advokat

Codex Advokat Oslo AS

Viktor er advokat og tilknyttet Codex sin avdeling for entrepriserett. Han jobber hovedsakelig med kontrakts – og entrepriserettslige problemstillinger og bistår aktører i bransjen med innledende og løpende rådgivning i kontraktsforhold, samt i etterfølgende tvist. Viktor jobber også med arbeidsrett og bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere med arbeidsrettslige problemstillinger.

Viktor har solid erfaring med tvisteløsning for domstolen. I tillegg til å ha vært mye i retten som advokat har han jobbet som dommerfullmektig i tingretten. Viktor er derfor godt kjent med hvordan man forbereder og gjennomfører en sak for domstolen.

Mads Håfjeld Rivenæs

Advokat

Codex Advokat Oslo AS

Mads er advokat og tilknyttet Codex sin avdeling for entrepriserett. Han jobber hovedsakelig med kontrakts – og entrepriserettslige problemstillinger og bistår aktører i bransjen med innledende og løpende rådgivning i kontraktsforhold, samt i etterfølgende tvist.

Mads er opptatt av at klienten blir ivaretatt på et profesjonelt og personlig plan for å skreddersy bistanden som gis.

Sofie Ivara Nicolaissen

Manager Business Area Civil Engineering and Contracts

Standard Norge

Jennifer Lamson

Bærekraftansvarlig

Höegh Eiendom

Jennifer Lamson har siden 2018 vært energi- og miljørådgiver/bærekraftansvarlig hos Höegh Eiendom.
Tidligere har hun vært rådgivende ingeniør for selskaper som EvoTek og Reinertsen og har en master i energi og miljø i bygg.
Hoegh eiendom har jobbet med flere bærekraftsprosjekt som det sirkulære bygget i Kristian August gate 23 og det ombrukbare bygget, HasleTre, og begynner å få flere erfaringer fra å gjennomføre bærekraft i praksis.

Del