Hjem

#Bærekraftsuka: Hvordan forholde seg til nye miljøkrav i offentlige anskaffelser?

Av: Codex Advokat

Bli med oss på seminaret "Hvordan forholde seg til nye miljøkrav i offentlige anskaffelser?" i samarbeid med Lørenskog kommune og HRP. Gjennom diskusjoner og praktiske råd vil vi hjelpe deg med å navigere i kompleksiteten av miljøhensyn i anskaffelsesprosesser.

Bærekraftsuka 2023. Logo
HRP, Lørenskog og Codex logo

Praktisk informasjon

Sted: NIO House, Karl Johans gt. 33, 0162 Oslo

Dato: 18. oktober 2023

Tid: 14:20 - 15:00

Pris: Gratis

Innlegget er skreddersydd for næringslivet og offentlige aktører som ønsker å forstå og møte de stadig økende miljøkravene i offentlige anskaffelser. I samarbeid med Lørenskog kommune og HRP vil våre eksperter gi deg innsikt i de siste endringene i regelverket og hvordan du kan tilpasse din anskaffelsesstrategi og prosessgjennomføring for å oppfylle kravene. Dette seminaret gir deg den kunnskapen og verktøyene du trenger for å utnytte nye forretningsmuligheter og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Seminarholdere:

Tine Granlund

Advokat og partner

Codex Advokat Oslo AS

Tine jobber som partner tilknyttet Codex sin avdeling for eiendom og entreprise, og har særlig engasjement for bærekraftig fokus i eiendomsutvikling. Hun jobber hovedsakelig med et bredt spekter av eiendomsrettslige problemstillinger, herunder entrepriserett, plan- og bygningsrett, kontraktsrett, jordskifte, transaksjoner, tingsrett og sivilprosess. Tine er en praktisk problemløser, fremoverlent og serviceinnstilt med gode løsninger for klienten sine mål.

Tine har et engasjement for bærekraft og er leder av Codex sin bærekraftsgruppe. Hun er særlig opptatt av hvordan lovverket rundt det grønne skiftet kan formidles på en forståelig måte for ledere i norske bedrifter.

Are Haugen EInum

Rådgiver/jurist

Lørenskog kommune

Are er jurist og begynte i kommunen i 2019. Han har tidligere jobbet som advokat og har sitt spesialfelt innen offentlige anskaffelser og enterprise. Are jobber i hovedsak med anskaffelser knyttet til bygg- anlegg, og er dedikert til kommunens investeringsprosjekter.

Kamilla Wisting

Jurist/Anskaffelsesrådgiver

HRP

Kamilla er jurist/anskaffelsesrådgiver i HRP. Hun jobber med offentlige anskaffelser og entrepriserett, og jobber tett med HRP sin avdeling fra Bærekraft og miljø. Kamilla er sertifisert innkjøper (SOA Basis) og har tidligere jobbet som advokat.

Håper å se deg der!

Del