Hjem

#Bærekraftsuka: Hvordan påvirkes din bedrift av EUs emballasjedirektiver?

Av: Codex Advokat

Velkommen til webinar 17. oktober i samarbeid med CircMar. Vi tar deg gjennom dagens emballasjeregelverk, dens betydning og fremtidig utvikling. Utforsk hvordan bedrifter kan tilpasse seg disse retningslinjene og navigere seg gjennom utfordringer, spesielt på tvers av landegrenser. Lytt til CircMar når de deler deres inspirerende reise, komplett med utfordringer og triumfer, innenfor den bærekraftige emballasjeindustrien.

Bærekraftsuka 2023. Logo

Praktisk informasjon

Dato: 17. oktober 2023

Tid: 10:00

Pris: Gratis

Kursholdere:

Espen Ramsbacher

CEO

CircMar

Tine Granlund

Advokat og partner

Codex Advokat

Tine jobber som partner tilknyttet Codex sin avdeling for eiendom og entreprise, og har særlig engasjement for bærekraftig fokus i eiendomsutvikling. Hun jobber hovedsakelig med et bredt spekter av eiendomsrettslige problemstillinger, herunder entrepriserett, plan- og bygningsrett, kontraktsrett, jordskifte, transaksjoner, tingsrett og sivilprosess. Tine er en praktisk problemløser, fremoverlent og serviceinnstilt med gode løsninger for klienten sine mål.

Tine har et engasjement for bærekraft og er leder av Codex sin bærekraftsgruppe. Hun er særlig opptatt av hvordan lovverket rundt det grønne skiftet kan formidles på en forståelig måte for ledere i norske bedrifter.

Ingrid Myhrvold Seim

Advokatfullmektig

Codex Advokat

Ingrid er advokatfullmektig ved Codex sin familierettsavdeling. Hovedområdene hennes er med familierett, arverett og barnerett. Hun har også faglig fordypning innenfor sistnevnte. Ingrid bistår med foreldretvister, arveoppgjør, opprettelse av testamenter, skifteoppgjør etter endt ekteskap eller samboerskap, rådgivning vedrørende økonomiske forhold mellom ektefeller og samboere, herunder opprette ektepakter og samboeravtaler, og generell rådgivning.

Håper å se deg der!

Del