Hjem

#Bærekraftsuka: Åpenhetsloven et år etter - hva nå?

Av: Codex Advokat

Et år etter innføringen av Åpenhetsloven er det på tide å reflektere over de erfaringene og utfordringene næringslivet har møtt. Bli med Codex Advokat og Amesto Footprint på vårt seminar "Åpenhetsloven et år etter - Hva nå?" og få innsikt i hvordan din virksomhet kan navigere i det skiftende landskapet av krav til menneskerettigheter og åpenhet.

Bærekraftsuka 2023. Logo
Amesto og Codex Logo

Praktisk informasjon

Sted: NIO House, Karl Johans gt. 33, 0162 Oslo

Dato: 18. oktober 2023

Tid: 13:15 - 14:00

Pris: Gratis

I dette oppfølgingsseminaret, "Åpenhetsloven et år etter - hva nå?", vil våre eksperter analysere den praktiske implementeringen av Åpenhetsloven i daglig drift. Regelverket har skapt usikkerhet blant både store og små bedrifter, og vårt mål er å gi deg klarhet i hva dette betyr for din organisasjon. Vi deler erfaringer, fasiliteter diskusjoner, og gir konkrete råd om hvordan du kan oppfylle kravene for å sikre menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i hele verdikjeden. Dette seminar gir deg den nødvendige kunnskapen og verktøyene for å håndtere Åpenhetsloven effektivt og bygge tillit hos kunder, investorer og samarbeidspartnere. Bli med oss på denne viktige diskusjonen og lær hvordan du kan ta kontroll over din virksomhets etterlevelse av Åpenhetsloven. Vi ser frem til å se deg der og dele innsikt som er avgjørende for din suksess i dagens forretningsmiljø.

Seminarholdere:

Hedda Marie Aursnes

Advokat

Codex Advokat Oslo AS

Hedda jobber som advokat tilknyttet Codex sin avdeling for IPR og teknologi. Hennes hovedområder er immaterielle rettigheter og kommersielle kontrakter. Hedda har også erfaring fra advokatvirksomhet i London, hvor hun jobbet i avdelingen for kommersiell tvister.
I tillegg til det faglige arbeidet innen sine hovedområder, har Hedda et engasjement for bærekraft og er tilknyttet Codex sin bærekraftsgruppe, og er teamleder for Codex Green sin gruppe for åpenhetsloven, taksonomi og ESG rapportering. Hun er særlig interessert i å se på hvordan virksomheter kan bruke bærekraft til å skape konkurransefortrinn.

Tine Granlund

Advokat og partner

Codex Advokat Oslo AS

Tine jobber som partner tilknyttet Codex sin avdeling for eiendom og entreprise, og har særlig engasjement for bærekraftig fokus i eiendomsutvikling. Hun jobber hovedsakelig med et bredt spekter av eiendomsrettslige problemstillinger, herunder entrepriserett, plan- og bygningsrett, kontraktsrett, jordskifte, transaksjoner, tingsrett og sivilprosess. Tine er en praktisk problemløser, fremoverlent og serviceinnstilt med gode løsninger for klienten sine mål.

Tine har et engasjement for bærekraft og er leder av Codex sin bærekraftsgruppe. Hun er særlig opptatt av hvordan lovverket rundt det grønne skiftet kan formidles på en forståelig måte for ledere i norske bedrifter.

Christine Lundberg Larsen

Managing Director

Amesto Footprint

Christines kjernekompetanse er innen ledelse, bærekraftige forretningsmodeller, organisasjonsutvikling, innovasjon og økonomistyring. Christine brenner for et bærekraftig næringsliv. Hun har de siste fem årene deltatt i flere nasjonale og internasjonale nettverk og prosjekter, med fokus på krysningspunktet bærekraft, økonomi og finans. For mange er hun mest kjent fra tiden som administrerende direktør i bransjeorganisasjonen Regnskap Norge, hvor hun blant annet etablerte den sirkulære regnskapsklyngen og var initiativtaker til utviklingen av den nordiske standarden for bærekraftsrapportering NSRS.

Christine har gjennom alle sine år som leder hatt fokus på å utvikle menneskene i organisasjonene, og har jobbet mye med lederutvikling.

Håper å se deg der!

Del