Hjem

Åpenhetsloven: Rapportering og innsynskrav

Av: Codex Advokat

Hva innebærer loven for din bedrift når det gjelder rapporteringskrav og innsynskrav?

Dame som smiler med ipad i hånda

Webinar

I dette webinaret vil du få innføring i hva loven innebærer for din bedrift mtp rapporteringskrav og innsynskrav.

  • Pris: Gratis
  • Tidspunkt: Umiddelbar tilgang

Vi gjennomgår hva som skal inn i rapporten, og hvilke krav som stilles ifm å svare ut innsynskrav fra allmenheten. I tillegg får du en gjennomgang av vår samarbeidspartner Tavler sitt digitale verktøy for åpenhetsloven.

Innhold:

  • Rapportering
  • Innsynskrav
  • Tavler – digitalt verktøy for åpenhetsloven

Dersom du ønsker en innføring i hva loven er, og hvordan kan utfører aktsomhetsvurderinger, anbefaler vi at du også ser webinaret «Åpenhetsloven og bærekraft, krav og virkemiddel for å få kommersielle kontrakter» for å få en innføring i dette. Webinaret er tilgjengelig her https://codex.no/kurs/webinar-aapenhetsloven-desember

Kursholdere:

Hedda Marie Aursnes

Hedda jobber som advokat tilknyttet Codex sin avdeling for IPR og teknologi. Hennes hovedområder er immaterielle rettigheter og kommersielle kontrakter. Hedda har også erfaring fra advokatvirksomhet i London, hvor hun jobbet i avdelingen for kommersiell tvister.
I tillegg til det faglige arbeidet innen sine hovedområder, har Hedda et engasjement for bærekraft og er tilknyttet Codex sin bærekraftsgruppe Codex Green. Hun er teamleder for Codex Green sin gruppe for åpenhetsloven, taksonomi og ESG-rapportering. Hun er særlig interessert i å se på hvordan virksomheter kan bruke bærekraft til å skape konkurransefortrinn.

Finn Magnus Rogne-Hansen

Finn Magnus har bakgrunn fra ulike lederroller innenfor eiendom og finans, i tillegg til kompetanse og erfaring fra styreverv i små og store selskaper. Til daglig hjelper Finn Magnus bedrifter med strategiutvikling, endringsprosesser og implementeringer, i tillegg til at han er en av Tavlers eksperter på åpenhetsloven.

Del