Hjem

Vi søker erfarne advokater, senioradvokater og assosierte partnere

Av: Codex Advokat

Codex Advokat Oslo AS søker nye medarbeidere som ser muligheter og vil være med når vi senker terskelen for bruk av advokattjenester. Over alt er lover. Alt er regulert. Heldigvis. Og der løsninger finnes i lover og regler skal vi kunne tilby en hjelpende hånd, være en naturlig samarbeidspartner. Vi skal ta initiativ og følge opp de juridiske bekymringene våre kunder har med interesse og handlekraft.

Jobb hos Codex

Eiendomsrett

Advokat håndterer de fleste juridiske problemstillinger knyttet til eiendomsrett. F.eks. hvordan deler man egentlig opp en eiendom i fire like store deler? Svaret finnes i lovverket, og vi har mye erfaring med hvilke eierformer som fungerer best. I tillegg til ren juridisk rådgivning, bistår vi i forhandlinger og utfører prosessoppdrag. Vi søker nå en senioradvokat/ass. partner med lang erfaring fra eiendomsrett som kan komplementere vår avdeling. Les mer om eiendomsrett her.

Entrepriserett

Bygg- og anleggsbransjen bygger landet. Bokstavelig talt! Det er en stor og særdeles viktig næring. Samtidig er det en bransje underlagt omfattende og ofte svært kompliserte reguleringer fra det offentlige. I tillegg skal de ulike partene i byggeprosjekter forhandle frem privatrettslige avtaler. Betydelig juridisk kunnskap og kontinuerlig rådgivning er nødvendig, og vår entrepriserettsavdeling i Codex Advokat håndterer de fleste juridiske problemstillinger knyttet til dette. Vi søker nå en advokat/senioradvokat/ass. partner med lang erfaring fra entrepriserett som kan bidra sterkt i vår entrepriserettsavdeling. Les mer om entrepriserett her.

Arbeidsrett

Advokat har lang og inngående erfaring, fra alle deler av arbeidslivet. Og – ikke minst – fra begge sider av bordet. Vi tilbyr både bredde- og dybdekompetanse. Derfor er også våre arbeidsrettsadvokater bidragsytere til lærebøker og kursvirksomhet. Vi gir bistand innen de fleste arbeidsrettslige problemstillinger, herunder varsling, omorganisering, virksomhetsoverdragelse og utarbeidelse av konkurranseklausuler. Som eksperter på forhandlinger er vi rådgivere når endringer i ansettelsesforhold skal avgjøres. Vi ønsker nå å utvide vår arbeidsrettsavdeling, og ser derfor etter en senioradvokat/ass. partner som kan være med å bidra til ytterligere vekst innenfor dette området. Les mer om arbeidsrett her.

Familierett

Vår familierettsavdeling er eksperter på privatrettslige områder innen, familierett, barnevern og arv. Mange opplever en ubehagelig overraskelse når de finner ut hvilke rettigheter og plikter de faktisk har i forbindelse med hendelser som samlivsbrudd og dødsfall. Og ingenting er så vanskelig som når fornuft møter følelser. Løsningene finnes i lover, regler og mellom mennesker. Oppdragsmengden vår innenfor dette fagfeltet øker, og vi ser derfor etter advokater/senioradvokater med erfaring på dette området. les mer om familierett her.

Personlige egenskaper

- Løsningsorientert og proaktiv

- Strukturert

- Gjennomføringskraft

- Fleksibel

- Teambygger

- Gode samarbeidsevner

- Entusiastisk

- Raus

- Stabil

- God på stressmestring

Om arbeidsgiveren

Hvem er Codex advokat?


For å hjelpe til best mulig med loven, tror vi i Codex på det å hente innsikt og perspektiver fra ulike miljøer. Derfor er vi et firma gjennomsyret av mangfold i personlighet, erfaring, tenkemåte og kompetanse. Vi jobber tverrfaglig, og som lag. Alltid med en solid grunnmur av juridisk kompetanse.
Hele samfunnet vårt er tuftet på plikter og rettigheter. Ekstra vanskelig blir det når fornuft møter følelser. Men løsningene finnes også i lover, regler og mellom mennesker. Heldigvis. Vi skal gjøre det vanskelige forståelig, gi råd basert på erfaring og – ikke minst – tilby forutsigbarhet og tilgjengelighet.

Hva står vi for?

Hva hadde du gjort om dine rettigheter ble borte? Retten til å si det du mener eller retten til å tenke fritt? Det er kanskje vanskelig å se for seg, men dette er realiteten mange steder rundt i verden. Codex står opp for dine rettigheter og for et samfunn hvor loven er lik for alle.
Codex Advokat er anerkjent av FN som klimanøytrale, som det første advokatfirmaet i verden. For Codex handler dette om samfunnsansvar. Samtidig som Codex Advokat er et utadvendt, innovativt og fremtidsrettet advokatfirma, jobber vi for bærekraft og klima – både lokalt og globalt, mot privat og næring. Et eksempel er vårt samarbeid med Kirkens Nødhjelp. Kirkens Nødhjelp har Codex Advokat som hovedsamarbeidspartner og leverandør av advokattjenester. Verden er tuftet på plikter og rettigheter. Advokatbransjen har stor påvirkningskraft gjennom vår faglige kunnskap. Codex advokat skal sammen med Kirkens Nødhjelp kjempe sammen med mennesker og organisasjoner over hele verden for å redde liv og kreve rettferdighet.

Søk enkelt via Finn.no.Kontaktperson

Frank Braathen-Hauge

HR-direktør

92852869

frank.braathen-hauge@codex.noDel