Hjem

Åpen søknad

Søknadsfrist:

Codex Advokat er til enhver tid på utkikk etter dyktige advokater, advokatfullmektiger og sekretærer. Send oss gjerne en åpen søknad dersom du ønsker å jobbe hos oss.

Hvordan er det å være advokatfullmektig hos Codex?

Våre fullmektiger beskriver det med egne ord.

Advokatfullmektig innen fagområdene familierett og arv

"I Codex er det både et hyggelig arbeidsmiljø og et godt fagmiljø. Jeg fikk raskt egne saker og klienter, og kom raskt i retten. I Codex får jeg jobbe spesialisert og selvstendig, og kjenner det gir en rask læringskurve og en veldig god mestringsfølelse. Jeg har alltid ønsket å jobbe spesialisert innen familierett for å bli superdyktig innen feltet. Alt ligger til rette for å lykkes med det i Codex." - Susanna Hjelset

Advokatfullmektig innen fagområdet eiendom

"I Codex Advokat er det et svært godt arbeidsmiljø med mye sosialt opplegg som gjør at man raskt finner seg godt til rette. Det beste med Codex er den tilliten du får tilegnet, som gjør at du får fullt ansvar for dine egne saker og klienter. Det er stor tilgang på prosedyreoppdrag, som gjør at man raskt får prøvd seg i retten og videre gir deg muligheten til å få advokatbevillingen i løpet av to år. Friheten gjør at du raskt utvikler deg som advokat, med en bratt læringskurve som gir mestringsfølelse samt følelsen av å kunne bidra og hjelpe klienter. Det er ingen høye skuldre i Codex, du får tett faglig oppfølging og veiledning, og en "åpen dør"-policy gjør at alt ligger til rette for å stortrives i Codex - både faglig og sosialt."

- Martin Dahlen